Munimentum savjetovanje d.o.o.

Uvjeti kupnje i dostave

Uvjeti kupnje i dostave

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Munimentum Savjetovanje d.o.o. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) i pošalje narudžbu Prodavatelju.

Putem web shopa www.munimentum.info kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.
Cijene su s PDV-om.
Valuta je hrvatska kuna (kn).
Istaknute cijene u Web shopu vrijede isključivo za kupnju putem interneta.

NARUČIVANJE
Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca e-mailom (telefonom) s naznakom isporuke preostalih proizvoda. S isporukom tih proizvoda poslati će Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

DOSTAVA

Uvjeti dostave
Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem DPD-a ili Overseas Expresa.
 
Okvirni rok isporuke je unutar 10 radnih dana. Rok počinje od trenutka kad Munimentum Savjetovanje d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu Munimentum Savjetovanje d.o.o. Dostava naručene robe naplaćuje se u paušalnom iznosu od 19,99Kn za sve narudžbe.
 

Ostali uvjeti dostave:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je DPD i Overseas Expres uzimaju kao potvrdu.

PLAĆANJE
Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti virmanskom uplatom  na Internet stranici Prodavatelja U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

POVRAT / REKLAMACIJE
Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
- isporuka robe koja nije naručena
- isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
- ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima

Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, pismeno, ili na fax s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će nadoknaditi Kupcu njegove poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti.
U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavatelja, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

NEWSLETTER
Prilikom registracije na www.munimentum.info stranicu svaki korisnik se automatski prijavljuje na newsletter. Moguće je opozvati dolazak newslettera na načinda kada se primi prvi newsletter stisnete na link - ovdje se odjavi sa newsletter-a.
Za sva dodatna pitanja slobodno nam pošaljite mail na info@munimentum.info

Tasmanian Tiger
Carinthia
Era Tac
Katadyn
Lasting sport
Eberlestock
Kenwood