Munimentum savjetovanje d.o.o.

Tailhook Pack

Tailhook Pack
Tailhook Pack

Dimenzije: 29 cm x 42 cm x 14 cm

Težina: 2 Kg

Zapremnina: 14 L

Tailhook je jedinstvena naprtnjača koja posjeduje mnoge sposobnosti velike naprtnjače uz veliku svestranost. Tailhook koristi naš patentirani Ripcord Tether™ sustav za brzo otvaranje koji smo prvi puta upotrijebili na našim Backscabbard™ koricama za pušku. Gornja torbica predstavlja stabilnu platformu za nošenje luka ili puške. U unutarnji džep torbice ugrađen je jastuk koji drži luk ili pušku podalje od glave.

1.846,00 kn
245,01 €

Količina

Imajte na umu dostupnost i raspored džepova na naprtnjači. Prebrojite ih ako želite. Ako uračunate platformu za luk ili pušku na Tailhooku se nalazi 21 odvojeni pretinac i džep. To ne znači da je naprtnjača preopterećena džepovima samo su razumno raspoređeni.

Naša jedinstvena Tailhook naprtnjača redefinira lov s čeke. Njezine kopče se mogu omotati i jednostavno objesiti. Ako su kopče prekratke mogu se dodati ACSE trake za produživanje koje produžuju kopče a 30 cm.

Nošenje luka
Nošenje luka je izazov u lovu. Lukovi imaju tendenciju da smetaju kada ih pokušavate nositi tiho i nakon cjelodnevnog nošenja postaju teški. Smatramo da je postavljanje puške ili luka na naprtnjaču potreba. Zato smo razvili naše Backscabbard ™ korice oružje zbog koji vi sigurno možete smjestiti svoj luk dok ruke ostaju slobodne za penjanje, puzanje i sve druge aktivnosti kada ste vani. Bolje ćete se koncentrirati, biti ćete učinkovitiji i imat ćete brz pristup svojem luku kada je to potrebno.

Još jedna stvar koja razlikuje Tailhook od ostalih naprtnjača je ta dok ju nosite možete sjesti. To znači da možete jahati ili voziti ATV dok je nosite luk.

Nošenje puške
Tailhook je također odlična za nošenje puške. Okomito podesiva ButtBucket ™ košara omogućava postavljanje puške na željenu visinu. Kao što je prikazano gore lijevo, kundak puške počiva u ButtBucket ™ košari. Omotajte Ripcord uže oko obloge puške stegnite ga i spremni ste za pokret. Da biste skinuli pušku s leđa, samo zgrabite cijev s jedne strane i Ripcord uže s druge i puška je slobodna.

Druga opcija je dodavanje korica za oružje na bočnu stranu naprtnjače. Kao što je prikazano gore desno (s A2SS koricama za optiku) korice možete spojiti na vrh naprtnjače, stegnite Ripcord uže da bi ga stabilizirati. Ova opcija radi s bilo kojim našim koricama za bočno postavljanje.

Na Tailhooku se nalaze razni džepovi za pribor, naramenice i pojas oko struka koji se mogu ukloniti. Pojas oko struka je podstavljen za veću udobnost prilikom nošenja.

Tasmanian Tiger
Carinthia
Era Tac
Katadyn
Lasting sport
Eberlestock
Kenwood