Munimentum savjetovanje d.o.o.

Mini Me Hydro Pack

Mini Me Hydro Pack
Mini Me Hydro Pack
Mini Me Hydro Pack
Mini Me Hydro Pack

Dimenzije: 48 cm x 20 cm x 7 cm

Težina: 1,7 Kg

Zapremnina: 14 L

Mini-Me. Ne pitajte zašto smo ju tako nazvali samo smo malo zabavljali. Kao i kod njezinog imenjaka Hollywooda, ono što ovu naprtnjaču čini jedinstvenom je da ima sve značajke starije braće postavljene na manje tijelo. To je naprtnjača čiji će vas izgled zavesti.

1.386,00 kn
183,95 €

Boja

Količina

Ova mala naprtnjača s pravom se može nazvati "Transformer". Posjeduje sustav za proširivanje koji na prvi pogled izgleda konvencionalno. Otvorite patentni zatvarač i dobiti ćete više prostora za duže predmete. Nastavite li s otvaranjem shvatit ćete da ste otvorili tunel za ubacivanje bilo naših A1SS korica za sačmarice ili A2SS korica za puške s optikom. Ubacite li jednu od korica dobit ćete postav s kojim će nošenje puške biti lagano i udobno. U naprtnjači se nalazi hidratacijski mjehur od 3 L i pretinac s mrežom za ulovljenu pernatu divljač. Ostale značajke uključuju duboke džepove za nošenje optike ili stativa, džep za sitnice, trakea za kompresiju i još mnogo toga.

Mini-Me predstavlja odličnu naprtnjaču za nošenje luka. Postavite našu ButtBucket košaru na donji dio naprtnjače i učvrstite ju remenjem i luk će vam biti nadohvat ruku koje su cijelo vrijeme slobodne.

Tasmanian Tiger
Carinthia
Era Tac
Katadyn
Lasting sport
Eberlestock
Kenwood