Munimentum savjetovanje d.o.o.

Carinthia

Tijekom proteklih 60 godina tvrtka Carinthia – Goldeck Textile Corporation je posvećena razvoju i stvaranju što je moguće bolje odjeće i opreme sa insulacijom, koristeći pritom prirodne i sintetičke materijale za upotrebu pod najekstremnijim uvjetima. Tijekom posljednjih 25 godina svi napori su usmjereni razvoju tehnologije koja daje optimalan omjer u odnosu grijanja i težine Carinthia proizvoda. Carinthia odjevni predmeti punjeni G-Loft insulacijom prvi su izbor Europskih vojnih snaga zbog svojih tehničkih karakteristika te velike upotrebne vrijednosti.

Carinthia program odjeće i vreća za spavanje su tijekom intenzivnih testiranja Europskih vojnih snaga, usvojene kao osnovni komadi opreme za ekstremne uvjete, kako u specijalnim tako i u osnovnim vojnim formacijama u zemljama u kojima se brinu za svoje vojnike.

Tijekom razvoja G-Loft insulativnog materijala,vodeći se guščjim perjem kao normativom, postignuti su svi ciljani rezultati. Dobivena je odjeća koja štiti od najveće hladnoće, male težine, velike pokretljivosti te uz mogućnost kompresiranja, kako bi ju u zadanim trenucima mogli spremili u što manje volumena.

Carinthia proizvodi:

Tasmanian Tiger
Carinthia
Era Tac
Katadyn
Lasting sport
Eberlestock
Kenwood